164 ГПИЕ "МИГЕЛ ДЕ СЕРВАНТЕС"

INSTITUTO BILINGÜE DE BACHILLERATO "MIGUEL DE CERVANTES"

Новини

ЗНАЦИ ЗА КАЧЕСТВО ЗА eТwinning РАБОТАТА ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

28.10.2019

2019 година - година на награди!

През изминалата година ученици от осми, десети и единадесети клас работиха по различни европейски проекти етуининг като част от програмата по испански език и литература.

Те положиха много усилия, работиха съвестно и в срок, което им донесе признание от страна на Националната ни агенция, Център за развитие на човешките ресурси.

Заедно с техния ръководител, госпожа Ирина Аламанова, нашите деца получиха Знак за качество за всички седем проекта: "Истории за нашите миграции и емиграции", "По бялата пътека", "Помним", "Супергерои", "Литературни пътешественици във времето", "Искаш ли да си ми приятел" и "Цел - буктюбър!".

Госпожа Венера Найденова също се включи със свои осмокласници в един от проектите и така постави началото на ново сътрудничество, което продължава и с тазгодишен проект. 

Линкове към тези проекти можете да намерите в сайта ни - "За ученици", "еТwinning"  ТУК , а към други проекти и цялостната дейност в "еTwinning в Испанската"  ТУК

Плюсове за участниците - работа в екип, разнообразни дейности за учене и затвърждаване на знания по испански език и литература, опознаване на нови страни и култури, на нови приятели, сертификат, който ще послужи на учениците и който могат да приложат, когато пишат своите CV по-натам. 

Поздравления за всички участници! Вие давате пример как класната стая може да бъде интересно място!