Новини

ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧЕБНИЦИ ЗА 2019/2020 УЧ. ГОД.

30.08.2019

Уважаеми ученици и родители,

Училищното настоятелство към Гимназията организира колективно закупуване на учебници, необходими за учениците от 8. до 12. клас в 164 ГПИЕ “Мигел Де Сервантес”, гр. София.

Използването на тази възможност е доброволно.

Организираното закупуване дава възможност на семействата да ползват отстъпка от цената на по-голямата част от учебниците, а на възпитаниците да получат необходимите им учебници наведнъж.

Поръчвайки през сайта на училището Вие, също така, подпомагате дейността на Настоятелството.

Списък на учебниците за 2019/2020 година можете да видите ТУК

Поръчката на учебниците става чрез специално разработена он-лайн платформа, а сумите се превеждат по банков път.

Преди да преведете сумата за заявени учебници, моля да се уверите, че това е окончателната Ви заявка. Можете да  променяте заявката в рамките на определения срок за заявяване, като валидна остава последната направена.

СИСТЕМАТА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКИ ЩЕ Е АКТИВНА  от 2. до 15. СЕПТЕМВРИ  2019 г.  включително.

Заявка  можете да направите през модула към училищния сайт  ТУК.

Моля, прочетете внимателно инструкциите:

  1. Изберете КЛАСА НА УЧЕНИКА | въведете на кирилица ИМЕ и ФАМИЛИЯ | въведете ПАРОЛА (последни 4 цифри от ЕГН на ученика)
  2. От показания списък изберете учебниците, които искате да поръчате, като поставите тикче в най-дясната колона.
  3. Когато приключите, натиснете "ПОРЪЧАЙ"
  4. Следва екран със списъка на заявените учебници. За всяка заявка се генерира уникален номер, който се изписва на екрана.
  5. Разпечатайте едно копие на заявката чрез бутон "ПРИНТИРАЙ". След края на срока на заявяване, заявката няма да е директно видима за потребителя. Копието ще е необходимо при получаване на учебниците.

С това поръчката е приключена.

Плащане:

  • еднократно, с една заявка от ученик, за поръчаните учебници;
  • по банков път до 15.09.2019 година включително;
  • сумата от заявката следва да отговаря на сумата в платежното;

Сметка:

УН при 164. ГПИЕ “М. Де Сервантес"

Уни Кредит Булбанк АД;

IBAN: BG89UNCR96601080795000; BIC: UNCRBGSF

ВАЖНО!!!
Като основание за плащене да се впише номера на заявката, а като допълнително уточнение - име, фамилия и клас на ученика.

Сумата в нареждането за банковия превод следва да съответства напълно на сумата от заявката за учебници, генерирана от онлайн системата за поръчки.

Преводи, направени след 15.09.2019 г. ще бъдат връщани за сметка на превелия сумата. Суми ще бъдат връщани също, ако не съответстват на заявката.

 

ВАЖНО!!!
УЧЕНИЦИТЕ, КОИТО ЩЕ КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЕДНОКРАТНА СТИПЕНДИЯ ЗА УЧЕБНИЦИ НЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ТАЗИ ЗАЯВКА, ЗАЩОТО УЧИЛИЩНОТО НАСТОЯТЕЛСТВО НЕ ИЗДАВА ИНДИВИДУАЛНИ ФАКТУРИ!

Сроковете за еднократни стипендии ще бъдат оповестени допълнително. Условията за еднократни стипендии можете да видите в чл. 20 от Правилата за отпускане на стипендии в 164. ГПИЕ ТУК

 

Д. Белева, председател на УН при 164. ГПИЕ

З. Йончева, директор на 164. ГПИЕ

****************************

При проблеми с влизане в системата или въпроси:  зам. дир. по уч. дейност Л. Самуркова, тел. 0885 455 303 в работни дни; на училищната поща oficina@ibbcervantes-bg.com  или съобщение през Школо.