Новини

ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧЕБНИЦИ

01.09.2018

Уважаеми ученици и родители,

Закупуването на учебници се организира от Училищното настоятелство. Използването на тази възможност  за снабдяване с учебници е доброволно. Всеки, който се възползва от нея, подпомага дейността на настоятелството, като дарява на настоятелството половината от отстъпките, които издателствата предоставят за закупуване на учебници в по-големи количества. Останалата половина от отстъпките се ползва от ученика и семейството му.

Преди да преведете сумата за заявени учебници, моля да се уверите, че това е окончателната Ви заявка. Можете да  променяте заявката в рамките на определеното време, като валидна остава последната направена.

ВАЖНО ЗАЯВКАТА ЩЕ Е АКТИВНА  от 15  СЕПТЕМВРИ  до 18 СЕПТЕМВРИ  ВКЛ.  2018 Г. 

 Заявка  можете да направите  ТУК.

Моля, прочетете инструкциите:

  1. Въведете КЛАСА НА УЧЕНИКА | ИМЕ и ФАМИЛИЯ | ПАРОЛА (последни 4 цифри от ЕГН на ученика)
  2. От показания списък изберете учебниците, които искате да поръчате, като поставите тикче в най-дясната колона.
  3. Когато приключите, натиснете "ПОРЪЧАЙ"
  4. Следва екран със списъка на заявените учебници. За всяка заявка се генерира уникален номер, който се изписва на екрана. Разпечатайте две копия на заявката чрез бутон "ПРИНТИРАЙ"

С това поръчката е приключена.

Плащане:

1. По банков път до 18.09.2018 година включително

Сметка:

Училищно настоятелство при 164. ГПИЕ "М. де Сервантес"

Уни Кредит Булбанк АД;

IBAN: BG89UNCR96601080795000; BIC: UNCRBGSF

Основание за плащене: Да се впише номера на заявката

Преводи, направени след 18.09.2018 г. ще бъдат връщани за сметка на превелия сумата. Суми ще бъдат връщани също, ако не съответстват на заявката.

2. По изключение - на 20.09.2018 г. от 17.30 до 19.00 часа в брой, с точно приготвена сума -  във фоайето на Културнообразователния център. Задължително представяне на заявката.

 

ВАЖНО!!!
УЧЕНИЦИТЕ, КОИТО ЩЕ КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЕДНОКРАТНА СТИПЕНДИЯ ЗА УЧЕБНИЦИ НЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ТАЗИ ЗАЯВКА, ЗАЩОТО УЧИЛИЩНОТО НАСТОЯТЕЛСТВО НЕ ИЗДАВА ИНДИВИДУАЛНИ ФАКТУРИ!