164 ГПИЕ "МИГЕЛ ДЕ СЕРВАНТЕС"

INSTITUTO BILINGÜE DE BACHILLERATO "MIGUEL DE CERVANTES"

Начало Новини Полезни връзки Профил на купувача Контакти

Новини

УЧЕБНИЦИ ЗА 2022-23 УЧЕБНА ГОДИНА

02.08.2022

Уважаеми ученици,

Учебниците, по които ще работим през учебната 2022-2023 година можете да намерите ТУК

***************************

И тази учебна година, тези които желаят, ще могат да поръчат и закупят учебници чрез електронната система и кампанията, която организира  Училищното настоятелство. Използването на cиcтемата е доброволно!  Системата ще е отворена за поръчки в периода 5-15 септември 22 г. Указания за използването има в отделна публикация в раздел "Новини" 

***************************

В началото на месец септември ще публикуваме информация кога ще е активна системата за онлайн заявки, както и стъпките и сроковете за заявяване и плащане на учебниците. 

Според училищните Правила за отпускане не стипендия след завършено основно образование, учениците, които отговарят на определени условия, могат да кандидатстват за еднократна стипендия до 150 лева за закупуване на учебници (чл. 20 от Правилата). Правилата можете да намерите на училищния сайт в раздел "За учениците", "Стипендии" - ТУК. Учениците, които кандидатстват за еднократна стипендия за учебници НЕ могат да използват електронната система за заявяване, а организират закупуването им самостоятелно и представят в счетоводството на гимназията касов бон и фактура на името на ученика. Заповед на директора на 164 ГПИЕ със срокове и условия за кандидатстването за такава стипендия ще има през месец септември на училищния сайт.

***************************

В началото на месец септември ще дадем също указания за началото на учебната година, разпределението на осмите класове по паралелки, родителските срещи!

 

Пожелаваме ви хубаво лято!