164 ГПИЕ "МИГЕЛ ДЕ СЕРВАНТЕС"

INSTITUTO BILINGÜE DE BACHILLERATO "MIGUEL DE CERVANTES"

Начало Новини Полезни връзки Профил на купувача Контакти

Награди и успехи

Архив 2010-2018 година - отлични резултати на учениците от гимназията

Устойчиви високи резултати на учениците от гимназията ни! Това е накратко характеристиката на учебната дейност в гимназията от създаването на училището ни през 1991 година до днес!

Резултати, които са плод на взаимните усилия на екипа от педагогически специалисти и учениците! В сътрудничество и с подкрепата, която получаваме от семействата.

От 2008 година до сега, показател, който следим са резултатите на учениците ни от държавните зрелостни изпити. Тези резултати можем да характеризираме с една дума: ОТЛИЧНИ!

В архив, Ви предлагаме  успеха от зрелостните изпити по години - от 2010 до 2018 година ТУК.

Гордеем се също и с удостоените с най-високото отличие - "Национална диплома", което Министерството на образованието връчва на тези, които имат успех Отличен 6 от дипломата за средно образование и едновременно с това са удостоени със званието "Лауреат" от национален кръг на олимпиада или са първенци в конкурси и състезания от календара на МОН.

Училищна традиция е да награждаваме зрелостниците, които са пълни отличници от дипломата за средно образование с "Плакет на Испанската гимназия"!  В архивен файл Ви предлагаме информация и за тези ученици  ТУК